Centru medical de estetica dentara si implantologie orala

Deschis : de Luni pana Vineri - 8.00 - 21.00
  Contact : 0722 305 323

Preturi Profilaxie Orala

Conform statisticilor, mai mult din jumatate din populatie are probleme dentare fie ele carii, tartru sau nu au o respiratie proaspata, probleme ce ne afecteaza si in interactiunea cu cei din jur. Prin profilaxie dentara intelegem prevenirea imbolnavirii dintilor, dar si a complicatiilor deja existente. Dintii si gingiile sanatoase imbunatatesc considerabil calitatea vietii.

Medicii nostri va pun la dispozitie o serie de tratamente profilactice dentare si igiena dentara:

  • Controlul si indepartarea placii bacteriene de la nivelul dintilor;
  • Indrumari privind igeina orala (tehnici de periaj corect, utilizarea firului de matase interdentar, folosirea periilor speciale interdentare, igiena lucrarilor protetice fixe si mobilizabile);
  • Profilaxia afectiunilor parodontale (dusuri bucale, folosirea corecta a apei de gura);
  • Sigilarea santurilor si fosetelor;
  • Detartraj cu ultrasunete completat de cel manual si periaj profesional;
  • Fluorizare in gutiere speciale.

Contrar opiniei generale a pacientilor, detartrajul nu afecteaza smaltul dentar, iar “piatra” de la nivelul dintilor nu imbunatateste stabilitatea acestora, ci favorizeaza aparitia bolilor parodontale. Potrivit ADA (Asociatia Dentara Americana) profilaxia reprezinta cea mai ieftina metoda de tratament, iar vizitele periodice la stomatolog (de cel putin doua ori pe an) sunt importante la orice varsta in vederea mentinerii igienei dentare.

Denumirea Serviciului

Pret

Airflow/arcada 150 RON
Aplicare desensibilizant/dinte 30 RON
Detartraj ultrasunete + airflow + periaj professional/arcada 250 RON
Detartraj ultrasunete + periaj professional/arcada 200 RON
Fluorizare gutiera Fluor Opal/ arcada 250 RON
Fluorizare topica ambele arcade 120 RON
Periaj profesional/arcada 100 RON
Evidentiere placa bacteriana 25 RON
Sigilare dinte permanent 100 RON

 

Tratamentele profilactice in clinica Medicus Dentes se realizeaza individualizat, din aceasta cauza onorariile se discuta personal si numai in cadrul sedintei de consultatie sau dupa caz de tratament. Costul total al unui tratament profilactic nu se calculeaza dupa sabloane tarifare, stabilindu-se numai in baza planului de tratament individual si precis. Acesta se stabileste pe baza unui diagnostic de specialitate exact, ca urmare a unor investigatii clinice si radiologice amanuntite care implica obligatoriu prezenta pacientului. Fiecarui caz ii corespund indicatii, grade de dificultate si consumuri materiale diferite, ca atare si costuri diferite.

Call Now Button