Centru medical de estetica dentara si implantologie orala

Deschis : de Luni pana Vineri - 8.00 - 21.00
  Contact : 0722 305 323

Preturi Endodontie

Endodontia reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare. Endodontia are ca manopera principala terapeutica – devitalizarea dintilor sau scoaterea nervului in termeni populari. Devitalizarea unui dinte este considerate singura manevra fara vizibilitate directa din cadrul terapiei stomatologice, ca urmare, presupune o deosebita atentie si indemanare din partea medicului stomatolog. Manevrele din endodontie sunt: curatarea canalelor radiculare, prepararea, conformarea mecanica a acestora, sterilizarea si in final obturarea lor.

Daca in urma consultului stomatologic se hotaraste ca aveti nevoie de un tratament de canal aceasta nu este neaparat o veste rea, inseamna ca dintele poate fi inca salvat. Nu trebuie sa va fie teama, tratamentul se efectueaza sub anestezie si este nedureros. Daca tratamentul endodontic se efectueaza defectuos sau prea tirziu, exista riscul aparitiilor unor complicatii.

Acestea sunt onorariile percepute pentru serviciile dentare medicale pe care ti le oferim in materie de endodontie si tratament canal. Nivelul acestor onorarii reflecta in cea mai mare parte costurile materialelor si aparaturii pe care le utilizam pentru realizarea tratamentelor, precum si cele necesare pentru a-ti oferi o ambianta civilizata, moderna la nivelul standardelor europene.

Denumirea Serviciului

Pretul in Lei

Aplicarea de pivoti din fibra de sticla / canal 100 RON
Dezobturare canal monoradicular dinte 100 RON
Dezobturare canal pluriradicular dinte 100 RON
Extirpare vitala monoradicular dinte 100 RON
Extirpare vitala pluriradicular dinte 120 RON
Inchiderea perforatiilor pasta MTA 200 RON
Indepartarea obiectelor straine cu instrument ultrasonic 200 RON
Obturare de canal prin condensare laterala dinte 300 RON
Obturatie de canal (mono – pluriradicular) / canal 100 RON
Pansament calmant, drenaj endodontic dinte 100 RON
Retratament endodontic dinte monoradicular 400 RON
Retratament endodontic dinte pluriradicular 600 RON
Rx control postobturatie canal 20 RON
Tratament gangrena / sedinta 100 RON
Tratamentul parodontitelor apicale acute / sedinta 80-120 RON

 

Tratamentele endodontice in clinica Medicus Dentes se realizeaza individualizat, din aceasta cauza onorariile se discuta personal si numai in cadrul sedintei de consultatie sau dupa caz de tratament. Costul total al unui tratament endodontic nu se calculeaza dupa sabloane tarifare, stabilindu-se numai in baza planului de tratament individual si precis. Acesta se stabileste pe baza unui diagnostic de specialitate exact, ca urmare a unor investigatii clinice si radiologice amanuntite care implica obligatoriu prezenta pacientului. Fiecarui caz ii corespund indicatii, grade de dificultate si consumuri materiale diferite, ca atare si costuri diferite.

Call Now Button