Centru medical de estetica dentara si implantologie orala

Deschis : de Luni pana Vineri - 8.00 - 21.00
  Contact : 0722 305 323

Pret Consult Stomatologic

Consult Stomatologic

Consultul stomatologic are ca obiectiv primar formarea unei legaturi de tip medic-pacient si presupune evaluarea starii de sanatate orala stabilindu-se astfel, dupa caz, un diagnostic urmat de un plan de tratament.

Obiectivele consultatiei stomatologice:

  • Intocmirea unei fise individuale in care se precizeaza informatii legate de statusul dentar actual al viitorului pacient. Tot in cadrul fisei se cer informatii despre starea generala de sanatate al pacientului , eventualele tratamente de natura medicala pe care acesta le urmeaza , precum si un scurt istoric al problemelor de natura stomatologica.
  • Pacientul va explica apoi direct problemele stomatologice existente sau aspecte legate de dantura de care acesta este nemultumit iar stomatologul va veni cu solutii eficiente.
  • Cunoasterea nevoilor pe termen scurt si lung ale pacientului si a preferintelor acestuia cu privire la tratament (intervale orare disponibile, frecventa tratamentului, etc.)
  • Se va intocmi si etapiza apoi un plan de tratament si un pret estimativ.
  • Daca tratamentul de urmat o impune, se recomanda efectuarea unui consult de specialitate (chirurgie, implantologie, etc) sau a unor investigatii de specialitate (radiografii).

Este recomandata o consultatie stomatologica de 2 ori pe an chiar daca nu considerati ca aveti vreun fel de afectiune dentara. Unele probleme stomatologice prezinta semne pe care doar dentistul le poate identifica.

Denumirea Serviciului

Pretul in Lei

Consultatie complexa include: examen clinic, anamneza, model de studiu, plan de tratament, (fotografii, examinare camera intraorala), model de studiu + 50 RON 100 RON
Tratament dentar de urgenta (drenaj endodontic, pansament calmant, cimentare). 100 RON
Consultatie – chirurgie oro-maxilo-faciala – medic specialist. 100 RON
Consult prima vizita. 50 RON

 

Tratamentele in clinica Medicus Dentes se realizeaza individualizat, din aceasta cauza onorariile se discuta personal si numai in cadrul sedintei de consultatie sau dupa caz de tratament. Costul total al unui tratament dentar nu se calculeaza dupa sabloane tarifare, stabilindu-se numai in baza planului de tratament individual si precis. Acesta se stabileste pe baza unui diagnostic de specialitate exact, ca urmare a unor investigatii clinice si radiologice amanuntite care implica obligatoriu prezenta pacientului. Fiecarui caz ii corespund indicatii, grade de dificultate si consumuri materiale diferite, ca atare si costuri diferite.

Call Now Button