Centru medical de estetica dentara si implantologie orala

Deschis : de Luni pana Vineri - 8.00 - 21.00
  Contact : 0722 305 323

Estetica Dentara

  • Restaurare coronara fizionomica – de la 350 RON
  • Igienizare profesionala intreaga cavitate bucala – de la 350 RON
  • Albire dinti lampa UW – de la 1000 RON
  • Aparat ortodontic fizionomic fix (o arcada) braket-uri ceramice – de la 3800 RON
  • Fatete compozit Ceramage – de la 550 RON
  • Coroana ceramica pe suport de Zirconiu – de la 800 RON

Nu este un secret faptul ca dintii sanatosi si frumosi stau la baza unui zambet de invidiat!

Un zambet frumos este visul oricarui om, insa pana de curand acest fapt era greu de conceput si de atins. Astazi, o data cu aparitia stomatologiei estetice moderne, atingerea unui zambet perfect a devenit realitate. Dintii strambi, dintii galbeni – pot influenta negativ psihicul oamenilor, realizand impactul problemelor lor dentare, persoanele in cauza evita sa zambeasca. Este cunoscut faptul ca foarte multe pesoane nu atrag atentia sanatatii si esteticii dentare. Ei isi asuma pe deplin aceasta situatie, dar din pacate se priveaza de multe momente placute.

Unul din factorii care a facut stomatologia estetica neatractiva initial au fost costurile, acum insa preturile tind sa fie accesibile publicului larg. Astfel nu veti mai avea dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti mult mai frumosi ca pana acum, redandu-va zambetul plin de incredere! Zambetul este o importanta cale de comunicare.

Estetica dentara face parte integranta din activitatea cotidiana a multor ramuri ale stomatologiei: chirurgie, protetica, ortodontie, profilaxie, etc. Spre exemplu, in tratarea unei carii terapeutul imbunatateste aspectul dintelui, alegand nuanta materialului restaurativ sa fie cat mai apropiata de nuanta naturala a dintelui. Iar o restaurare coronara cu pivot cu utilizarea celor mai noi materiale restaurative (compozite si compomere) vizual nu poate fi deosebita de un dinte natural. Cu totii suntem de acord, ca un sir complet de dinti arata mult mai estetic decat un zambet stirb.

Sarcina medicilor stomatologi chirurgi este restabilirea continuitatii arcadei dentare utilizand implantele dentare, inlocuind astfel radacina dintelui lipsa. Pe aceasta radacina artificiala ulterior se va fixa o coronita, o punte dentara sau o proteza mobila.

Specialistii de varf in estetica dentara sunt stomatologii proteticieni. De maiestria lor depinde nu numai forma dintelui, ci si zambetul pacientului in ansamblu. Tehnicile terapeutice vechi cu dinti metalici si zambetul „aurit” au fost abandonate si nu mai sunt de actualitate. Iar tehnologiile contemporane permit realizarea unor coronite dentare cat mai apropiate de culoarea naturala a dintilor.

Stomatologii ortodonti se ocupa de alinierea dintilor pe arcada si echilibrarea ocluziei functionale. Aparent, lucrul lor este doar estetic, insa o ocluzie defectuoasa poate fi cauza bolilor parodontale. Intregul proces de aliniere a dintilor poate fi indelungat si poate dura pana la 2 – 2,5 ani. Aparatele fixe ortodontice modifica lent pozitia dintilor, rezultand in final o arcada dentara perfect aliniata. Pentru comfortul maxim al pacientilor se pot aplica brecheti transparenti sau linguali.

Pentru inlaturarea aspectului galbui al dintilor se utilizeaza periajul profesional al dintilor, metoda prin care se inlatura pigmentarile, depunerile de tartru si placa bacteriana, urmat de un procedeu de albire clinica a dintilor. Aceste proceduri terapeutice permit albirea smaltului denat de la opt pana la douasprezece nuante, fara a periclita integritatea sa.

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala. O infatisare mai agreabila va va face mai increzatori in fortele proprii. Studiile efectuate pe pacienti care au apelat la stomatologia cosmetica si la beneficiile ei, arata ca acesti oameni sunt mult mai increzatori si mai eficienti in relatiile profesionale cu cei din jur. Practic, noul dumneavoastra zambet va poate aduce promovarea pe plan profesional.

Call Now Button