Centru medical de estetica dentara si implantologie orala

Deschis : de Luni pana Vineri - 8.00 - 21.00
  Contact : 0722 305 323

Despre Noi

Pe vremuri, multi romani mergeau in strainatate pentru a avea parte de un tratament dentar de calitate. Noi ne mandrim ca va putem prezenta inversarea acestei tendinte: un cabinet stomatologic al carui prestigiu, ca urmare a recomandarii pacientilor nostri, a depasit frontierele Romaniei si face ca multi pacienti straini sa vina in Voluntari pentru a fi tratati la Medicus Dentes.

Nu vrem sa va tratam cu orice pret sau oricum, vrem sa va oferim tot ce este mai bun pentru sanatatea orala a dumneavoastra si cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect. Incercam sa salvam fiecare dinte ca si cum ar fi al nostru, gandim totul ca si peste 15 ani sa fiti tot pacientii nostri, multumiti ca si acum.

Fiecare medic stomatolog are propia viziune despre cum trebuie desfasurat un tratament. Unii medici prefera tratamentul prin metode clasice altii se bazeaza pe tehnologie si aparatura moderna. Cele doua sunt la fel de valabile cu conditia respectarii unor principii general acceptate.


 

Probabil ca ati auzit deja de clinica stomatologica Medicus Dentes. Daca este asa, inseamna ca stiti care sunt prioritatile noastre:

  • o atmosfera primitoare si relaxanta. Noi consideram ca mersul la dentist in ziua de azi nu trebuie sa reprezinte acea experienta traumatizanta despre care ne povesteau parintii. Echipa noastra de medici dentisti se caracterizeaza prin grija pe care o poarta pacientiilor pentru ca acestia sa se simta cat mai bine pe tot parcursul tratamentului stomatologic.
  • un tratament stomatologic fara durere. Stomatologia moderna a redus durerea, in multe cazuri eliminand-o complet. Evitarea durerii este o autoexigenta profesionala la clinica Medicus Dentes.
  • o selectie exigenta a personalului medical si de asistenta. Doctori cu diferite specializari in America de Nord si Europa Occidentala. Asistente ce au fost selectionate dintre cele mai pregatite in plan profesional si uman.

 

Progresul tehnologic cunoscut de medicina dentara permite astazi practicarea unei stomatologii moderne, dominata de tehnici noi, inovatoare, cu multiple posibilitati de tratament lipsite de durere menite sa va inlature teama, sa faca din vizita la dentist o experienta placuta, si sa va readuca zambetul pe fata.

Siguranta si comfortul pacientilor nostri sunt reguli de aur ale clinicii noastra, astfel incat acordam o atentie deosebita protocolului de dezinfectie si sterilizare al aparaturii si instrumentarului. Din dorinta ca fiecare sa poata beneficia de tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, oferim solutii financiare adaptate posibilitatilor fiecarui pacient.

Fara frica si fara durere

Cand stati incordat pe fotoliul stomatologic in asteptarea durerii si medicul dentist va spune: “Sunteti gata, s-a rezolvat, puteti sa va ridicati!” pur si simplu nu va vine sa credeti. In secunda aia frica dumneavostra de dentist s-a vindecat. Daca toti dentistii au leac pentru dintii dumneavoastra, noi avem leac si pentru frica si nu va costa nimic in plus. Desi Voluntari este un oras mare cu multi medici dentisti, acest atribut special al cabinetului nostru stomatologic atrage nu doar pacienti din Voluntari sau imprejurimi cat si pacienti din strainatate.

 

Mesaj din partea medicului coordonator

Suntem mandri ca ne numaram printre putinele clinici stomatologice, care ofera tratamente strict personalizate, conform dorintelor si nevoilor fiecarui pacient in parte.


 

Misiune si valori

Misiunea noastra principala este de a furniza proceduri stomatologice unice prin intermediul inventiilor tehnologie de ultima ora. Prin furnizarea de servicii unice, oferim pacientilor nostri costuri mai mici la tratamente si utilizarea cat mai eficienta a timpului lor pretios, mentinand in acelasi timp cele mai inalte niveluri de calitate. Cautam sa fim cat mai atenti si mai receptivi la nevoile si valorile pacientilor nostri. Scopul nostru profesional este de a ajuta pacientii sa atinga potentialul lor maxim de sanatate orala in modul cel mai eficient posibil.

Call Now Button